ПОДГОТОВКA ПЕДАГОГОВ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБУЧЕНИЯ В КОНТЕКСТЕ КОМПЕТЕНТНОСТНОГО ПОДХОДА - USM ADMIN (Moldova State University, 2008)
În studiile privind modernizarea învăţământului abordarea bazată pe competenţe este privită prin cadrul conceptual - vectorul de reînoire a conţinutului învăţământului. La fel, în conceptul de competenţe, se accentuează şi ideologia învăţământului ce se formează ,,de la rezultat".