Концептуальні засади розвитку післядипломної освіти вчителів у Китаї - Надія Котельнікова (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
Статтю присвячено аналізу провідних педагогічних концепцій та основних науково-теоретичних засад, на яких базується функціонування і розвиток післядипломної педагогічної освіти в Китаї. Статья посвящена анализу ведущих педагогических концепций и ключевых научно-теоретических основ, на которых базируется функционирование и развитие последипломного педагогического образования в Китае. The article deals with the analysis of the leading pedagogical concepts and major scientific and theoretical foundations, on which functioning and development of postgraduate teacher education in China are based.