بررسی وضعیت سرمایةروان‌شناختی بازیکنان فوتبال و رابطة علی آن با رهبری معنوی و نقش میانجی سرمایةاجتماعی - محمد بیغرض; قدرت الله باقری; علی صابری (Sport Sciences Research Institute, 2016)
هدف از این پژوهش بررسی وضعیت سرمایةروان‌شناختی بازیکنان فوتبال و رابطة علی آن با رهبری معنوی با توجه به نقش میانجی سرمایةاجتماعی در لیگ آسیا ویژن استان فارس بود. روش پژوهش توصیفی- همبستگی بود. جامعة آماری پژوهش شامل کلیه بازیکنان فوتبالیست لیگ آسیا ویژن استان فارس بودند که با توجه به حجم جامعة آماری (180N= )حجم نمونه برابر با جامعه در نظر گرفته شد و از روش نمونه‌گیری کل شمار استفاده شد. برای جمع‌آوری داده از پرسش‌نامه استفاده شد. تجزیه‌وتحلیل داده‌ها به کمک روش مدل‌سازی معادلات ساختاری در نرم‌افزار لیزرل انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که وضعیت سرمایةروان‌شناختی در بین بازیکنان لیگ در حد متوسط بود، همچنین نتایج نشان دادند که رهبری معنوی هم به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق سرمایةاجتماعی بر روی سرمایةروان‌شناختی بازیکنان تأثیرگذار است. با توجه به نتایج مربیان با سبک رهبری معنوی می‌توانند وضعیت سرمایةروان‌شناختی را بهبود بخشیده و عملکرد بهتری را از تیم مشاهده کنند.