Рефлексотерапія у фізичній реабілітації хворих - В'ячеслав Сергеєв (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Комплексні методи рефлексотерапії в поєднанні з методами психотерапії максимально ефективні в лікуванні як окремих симптомів та синдромів при соматичних захворюваннях, так і при неврологічних обмінно-дистрофічних та травматичних захворюваннях.