TUMORILE RENALE LA COPII - TUMORA WILMS - Sebastian IONESCU; Mihai MOCANU; Andrei BOGDAN; Diana STĂNESCU; Beatrice BUNEA; Alexandra DOBRESCU (Academy of Sciences of Moldova, 2022)
Tumorile renale reprezintă între 4,4% și 6,3% din formațiunile tumorale maligne ale populației pediatrice1, ceea ce face necesară o cunoaștere a tipurilor de formațiuni tumorale ce pot apărea la aceasta categorie de vârsta în scopul unui diagnostic si tratament adecvat.