Průzkum názorů studentů na osvojované pedagogické dovednosti - Nataša Mazáčová (Czech Pedagogical Society, 2018)
Těžištěm příspěvku je popis a výsledky průzkumu názorů vzorku studentů pražské pedagogické fakulty na osvojované pedagogické dovednosti.