Формування фахових компетенцій у майбутніх учителів фізичної культури засобами гімнастики - Людмила Северіна (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті пропонуються шляхи формування фахових компетенцій майбутніх учителів фізичної культури засобами гімнастики.