Školské hodnotenie a jeho vplyv na postoje žiakov k edukácii - Zlata Vašašová (Czech Pedagogical Society, 2017)
Školské hodnotenie formuje osobnosť žiaka a zároveň evokuje pozitívne alebo negatívne postoje k edukácii. Možnosti použitia kriteriálneho hodnotenia na stredných školách.