Исследование готовности будущих социальных педагогов к социально-педагогическому сопровождению одаренных школьников - Катерина Юріївна Беляєва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2016)
Беляєва К. Ю. Дослідження готовності майбутніх соціальних педагогів до соціально-педагогічного супроводу обдарованих школярів. У статті розглядаються основні положення про використання діагностичного інструментарію для дослідження готовності майбутніх соціальних педагогів до соціально-педагогічного супроводу здібних учнів та засобів її формування, указано основні методики й результати дослідження, проведеного зі студентами ВНЗ.