Інтеграційні процеси в сучасній початковій освіті - Світлана Якименко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Якименко С. І. Інтеграційні процеси в сучасній початковій освіті. У статті розглянуто питання інтеграційних процесів у сучасній початковій школі: проблеми та перспективи. Проаналізовано головні аспекти, причини і тенденції розвитку інтеграційних процесів, що безпосередньо стосуються змісту початкової освіти.