ПОЛЬСЬКІ ПЕДАГОГИ ПРО ПОЗАШКІЛЬНУ ОСВІТУ (ЇЇ ЦІЛІ, ФУНКЦІЇ, ЗМІСТ, ЗАСАДИ, МЕТОДИ, ФОРМИ) - N.S. Savchenko (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Проаналізовано сутність, функції, засади, методи і організаційні форми позакласних і позашкільних занять, що є одним з істотних елементів структури педагогічних знань польських учителів. Детально розглянуто навчально-виховні позакласні і позашкільні заняття краєзнавчо-туристичного характеру з елементами рекреації, що дають багато можливостей для розвитку здібностей вихованців.