МОДУЛЬНО-БЛОКОВЕ СТРУКТУРУВАННЯ ПЕДАГОГЧНОГО ЗНАННЯ ЯК ЗАСІБ САМОРОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТI МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - L.V. Kondrashova (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
В статті розгдидисться модульно-блокове структурування педагогічного знання, подається характеристика блоків та їх специфіка у розвитку творчих якостей як показнику професіоналізму майбутніх педагогів.