Підвищення рухової активності студенток з урахуванням їхніх психофізіологічних особливостей - Сергій Ніколаєв (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті подано методику підвищення рухової активності студенток з урахуванням їх психофізіологічних особливостей. Розроблено пульсові режими занять фізичними вправами та спрямованість фізичних навантажень.