Інформація про ІV Міжнародний науковий конгрес істориків «ІСТОРІЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ НАРОДІВ ЄВРОПИ» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2021)
Інформація про ІV Міжнародний науковий конгрес істориків «ІСТОРІЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ НАРОДІВ ЄВРОПИ»