PROIECTAREA DIDACTICĂ ÎN ÎNVĂŢĂMÎNTUL SUPERIOR, - USM ADMIN (Moldova State University, 2008)
Cum să faci ceea ce poţi mai bine, pornind de la ceea ce ai şi acolo unde eşti - este algoritmul care şi-l propune spre realizare cartea "Proiectarea didactică în învăţămîntul superior" semnată de bunul cunoscător al acestui domeniu Vladimir Guţu.