Проблемы физической рекреации молодежи в высших учебных заведениях - Вадим Андрианов; Эдуард Кайда (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Андріанов В. Є., Кайда Е. О. Проблеми фізичної рекреації молоді у вищих навчальних закладах. У статті на основі аналізу різноманітних концептуальних моделей фізичної рекреації в зарубіжних країнах і проведеного анкетування зі студентами ДВНЗ «Криворізький національний університет» досліджено проблеми проведення здорового дозвілля в Україні.