Комп'ютерні технології: можливості використання в музичній освіті - Л. І. Варнавська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Варнавська Л. І. Комп'ютерні технології: можливості використання в музичній освіті. Актуальність матеріалу, викладеного в статті, зумовлена стрімким розвитком комп'ютерних технологій, поширенням їх застосування в науці, освіті, повсякденному житті. Питання необхідності використання засобів комп'ютерних технологій у сучасному освітньому просторі, зокрема, в музичній освіті, перебувають у полі посиленої уваги багатьох педагогів-музикантів, потребують наукового підходу до цієї проблеми. Деякі засади використання засобів комп'ютерних технологій на уроках музики, розглянуті у статті, визначають спрямування їх застосування в музичній освіті.