Inspira 1 2014 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2014)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 1, 2014. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Marit og Sigbjørn Målkontrollert infusjon av Alfentanil og remifentanil til dagkirurgiske pasienter: Turid J. Guttormsen, Cathrine Brunborg og Britt-Marie Berling Videreutdanning i Etiopia: Anne Sissel Dyrstad Confusion assessment method - Intensive care unit (CAM-ICU): Yvonne Lund Forebygging av respiratorbehandling: Jørn Dehli Kristiansen ALNSF - nytt NSFLIS - nytt