Інтеграція технологічних засобів у тестовий контроль рухливості в суглобах студентів спеціальних медичних груп - Oksana Blavt (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Розглянуто питання технологічної асекурації тестового контролю у фізичному вихованні студентів спеціальних медичних груп ВНЗ. Актуальність дослідження зумовлена об'єктивною необхідністю якісної модернізації способу моніторингу гнучкості на засадах інноваційних підходів. Завдання роботи - створити спосіб моніторингу загальної рухливості суглобів, у якому за рахунок нових дій можна було б здійснювати оперативне достеменне визначення індексу гнучкості. Розроблена технологія тестового контролю з використанням інструментальної системи, створеної на основі синтезу сучасних електроних технологій та програмного забезпечення. Представлена методика забезпечує усунення низки проблемних чинників чинної методики контролю гнучкості на основі інтегруючої технології множинних функцій у єдину автоматизовану систему.