REALIZAREA LEGĂTURILOR INTERDISCIPLINARE PRIN LECŢII INTEGRATE - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
În articol este abordată problema integrării disciplinelor de învăţământ, accentul fiind pus pe legătura dintre informa- tică şi matematică. Sunt identificate şi analizate avantajele şi rolul profesorului şi al studenţilor în organizarea lecţiilor integrate. Autorul propune o metodologie de realizare a legăturilor interdisciplinare dintre cursurile Grafica asistată de calculator şi Geometrie. Cuvinte-cheie: integrare, legături interdisciplinare, învăţământ integrat, lecţii integrate.