Terveiset Medinfo 2015 konferenssista Sao Paolosta, Brasiliasta 19.-23.8.2015 - Ulla-Mari Kinnunen (Finnish Social and Health Informatics Association, 2015)
Medinfo konferenssin järjestää International Medical Informatics Association (IMIA). Konferenssi järjestetään kahden vuoden välein. Medinfo‐konferenssi on terveydenhuollon tietotekniikan ja tiedonhallinnan johtava tieteellinen maailmankonferenssi. Medinfo2015 teemana oli eHealth-enabled Health ja konferenssin järjestäjänä toimi SBIS (Brazilian Health Informatics Association).