Kulturskolen - et senter for samarbeid - Wenche Waagen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2019)
Bokanmeldelse av boken Forskning og utvikling i kulturskolefeltet. IRIS - den doble regnbuen av Elin Angelo, Anders Rønningen og Rut Jorunn Rønning (red.).