Editorial Comments - Marie Poggenpoel (AOSIS, 2001)
The articles in this issue of Health SA Gesondheid address issues from traditional and faith healers to politics in nursing. Opsomming Die artikels in hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid spreek sake van tradisionele- en geloofsgenesers to politiek in verpleging aan. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.