Inspira 3 2017 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2017)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2017. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Sigbjørn (BE)tatt av vinden: Ann-Chatrin Leonardsen Gassemboli - en alvorlig komplikasjon: Marie Therse Raknes, Anette Bodin, Ann-Chatrin Leonardsen Til minne om Irene Randen Bokanmeldelse: Pust for meg: Elisabeth Andersson Ny doktorgrad: Monica Evelyn Kvande Æresmedlem av ALNSF Vinner av årets poster Presentasjon av ny leder i NSFLIS Årets Intensivsykepleier 2017 NSFLIS generalforsamling og fagkongress: Anne-Mette Nygaard Pasienter med ARDS i magelie: Hilde Marie Nilsen, Monica Rosnes, Ann-Chatrin Leonardsen Aktivitetskalender ALNSF - nytt NSFLIS - nytt