بررسی کاربرد لغات آکادمیک در رشته های پرستاری و مامایی: مورد مقالات چاپ شده در بین سال های 2015 تا 2019 - خلیل تازیک; محمود منیعاتی; محمدرضا افشار; سمیه بی پروا حقیقی (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2020)
مطالعه حاضر یک تحقیق مبتنی بر تحلیل متن است که با هدف تعیین لغات آکادمیک پرکاربرد در مقالات رشته های پرستاری و مامایی انجام شده است. با تحلیل مجموعه  7759635 لغتی مستخرج از 1939 مقاله از 10 مجله  برتر رشتههای پرستاری و مامایی، 894 لغت آکادمیک پرکاربرد به دست آمدند که بیانگر پوشش 16.89% متون مقالات رشته های مورد بررسی هستند. این فهرست از لغات آکادمیک شامل لغات مفید و کاربردی است که دانشجویان، محققین و اساتید رشته های پرستاری و مامایی برای مطالعه و چاپ مقالات به زبان انگلیسی به آنها نیاز دارند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که فهرست لغات رشته محور در حوزه  علوم پزشکی باعث تقویت دانش زبانی و نوشتاری دانشجویان غیرانگلیسی زبان میشود. یافتهها و پیشنهادات آموزشی ارائه شده در پایان این مطالعه میتواند به مدرسین، محققین، ارائه دهندههای مطالب آموزشی، و دانشجویان رشتههای پرستاری و مامایی کمک شایانی کند.