رابطه‌ ساده‌ و چندگانه متغیرهای‌ عزت‌ نفس‌، اضطراب‌ اجتماعی‌ و کمال‌گرایی‌ با ابراز وجود دانشجویان‌ دانشگاه‌ شهید چمران‌ اهواز - معصومه‌ هرمزی‌نژاد; منیجه‌ شهنی‌ییلاق‌; بهمن‌ نجاریان (Shahid Chamran University of Ahvaz, 2001)
هدف‌ از انجام‌ این‌ پژوهش‌، بررسی‌ رابطه ساده‌ و چندگانه متغیرهای‌ عزت‌ نفس‌، اضطراب‌ اجتماعی‌ و کمال‌گرایی‌ با ابراز وجود دانشجویان‌ دانشگاه‌ شهید چمران‌ اهواز می‌باشد. نمونه تحقیق‌ 160 پسر و 160 دختر دانشجو بودند که‌ با روش‌ نمونه‌گیری‌ تصادفی‌ چندمرحله‌ای‌ انتخاب‌ شدند. آزمودنیها پرسشنامه خودگزارشی‌ ابراز وجود (ASRI) پرسشنامه عزت‌ نفس‌ آیزنک‌، مقیاس‌ اضطراب‌ اجتماعی‌ (SAS) و مقیاس‌ کمال‌گرایی‌ اهواز (APS) را تکمیل‌ نمودند. نتایج‌ تحقیق‌ (در کل‌ آزمودنیها، آزمودنیهای‌ پسر و آزمودنیهای‌ دختر) نشان‌ داد که‌ عزت‌ نفس‌ با ابراز وجود رابطه مثبت‌ دارد. اضطراب‌ اجتماعی‌ با ابراز وجود رابطه منفی‌ دارد. در کل‌ آزمودنیها و آزمودنیهای‌ پسر کمال‌گرایی‌ با ابراز وجود رابطه منفی‌ دارد. ولی‌ در آزمودنیهای‌ دختر، بین‌ کمال‌گرایی‌ و ابراز وجود رابطه معنی‌داری‌ مشاهده‌ نشد. نتایج‌ تحلیل‌ رگرسیون‌، در کل‌ آزمودنیها، آزمودنیهای‌ پسر و آزمودنیهای‌ دختر، نشان‌ داد که‌ همبستگی‌ چندگانه عزت‌ نفس‌، اضطراب‌ اجتماعی‌ و کمال‌گرایی‌ با ابراز وجود، از همبستگی‌ ساده هر یک‌ از متغیرهای‌ ذکر شده‌ بیشتر است‌.