RECONCEPTUALIZAREA EVALUĂRII CURRICULUMULUI UNIVERSITAR - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
În articol este abordată problema privind evaluarea curriculumului universitar din perspectiva postmodernității. Accentul se pune pe definirea curriculumului universitar în calitate de obiect al evaluării, pe analiza diferitelor modele de evaluare a curriculumului universitar, pe stabilirea unui sistem de indicatori și descriptori, ca bază pentru elaborarea instrumentarului evaluării. Totodată, conceptul de evaluare a curriculumului universitar presupune și modalități de realizare a conexiunii inverse în raport cu rezultatele evaluării. Cuvinte-cheie: curriculum universitar, dezvoltarea curriculumului, evaluarea curriculumului, modele de evaluare a curriculumului, produse curriculare, metodologia evaluării curriculumului, instrumentarul de evaluare a curriculumului.