Tumorile glandelor mamare la minore: metodologie şi clinică - Ion Mereuţă; Veronica Sveţ (Academy of Sciences of Moldova, 2021)
În acest articol se examinează aspectele clinice și metodologice ale cancerului mamar la adolescente și se bazează pe un studiu realizat în perioada anilor 2013-2020 la Clinica universitară din secția de Oncologie pediatrică a INSP IO. Scopul acestui studiu a fost de a confirma incidența fibroadenomului și a tumorilor filode