Деякі реакції серцево-судинної системи у плавців юнацького віку з інтенсивним тренуванням - Омелян Петрик; Руслана Валецька; Юрій Валецький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Проаналізовано деякі реакції серцево-судинної системи у плавців юнацького віку з інтенсивним тренуванням, значення загальної фізичної підготовки, правильної організації та методики проведення тренувальних занять і проведення ретельного лікарсько-педагогічного контролю.