Editorial Comments/ Redaksionele Kommentaar - Anna Nolte (AOSIS, 2003)
Health care is truly a multidimensional area. This is clearly reflected in this issue of Health SA Gesondheid. Opsomming Gesondheidssorg is waarlik 'n multidimensionele area. Dit word duidelik in hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid reflekteer. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.