ویژگی‌های روان‌سنجی نسخة فارسی پرسش‌نامة هوش هیجانی در مصرف‌کنندگان ورزش‌ همگانی - فرهاد ثنائی فر; شهزاد طهماسبی بروجنی; زهرا ثنائی فر (Sport Sciences Research Institute, 2018)
پژوهش حاضر با هدف بررسی روایی و پایایی نسخة فارسی پرسش‌نامة هوش هیجانی در مصرف‌کنندگان ورزش همگانی انجام شد. تعداد 380 زن و مرد پرسش‌نامه را تکمیل کردند. بعد از اجرای تکنیک ترجمه- بازترجمه و اینکه هفت متخصص روایی صوری پرسش‌نامه را تأیید کردند، بررسی مقدماتی اولیة پرسش‌نامه برای رفع اشکلات جزئی انجام شد. برای تعیین روایی سازة پرسش‌نامه از تحلیل عاملی تأییدی مبتنی بر مدل معادلات ساختاری، برای تعیین همسانی درونی پرسش‌نامه از ضریب آلفای کرونباخ و برای تعیین پایایی زمانی آن از ضریب همبستگی درون‌طبقه‌ای با استفاده از آزمون- آزمون مجدد استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل با شش عامل تأیید شد. همچنین، پرسش‌نامه از شاخص برازندگی مطلق، همسانی درونی و پایایی زمانی قابل‌قبولی برخوردار شد که بیانگر روایی و پایایی مطلوب نسخة فارسی پرسش‌نامه با 33 سؤال است؛ درنتیجه، پیشنهاد می‌شود که از نسخۀ فارسی پرسش‌نامۀ هوش هیجانی در ورزش برای سنجش هوش هیجانی در ورزشکاران ورزش همگانی استفاده شود.