MODELE ALE PROCESULUI DE INOVARE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL SUPERIOR - USM ADMIN (Moldova State University, 2012)
Modelele procesului de inovare pot contribui la dezvoltarea managementului inovaţional în teoria şi practica învăţă- mântului superior; reperele teoretice pot fi aplicate în conceptualizarea managementului inovaţional la nivel sistemic, în cadrul unor proiecte şi programe de dezvoltare în instituţiile de învăţământ; în cadrul formării iniţiale şi continue a cadrelor didactice la toate nivelurile sistemului. Cuvinte-cheie: inovare, proces de inovare, modele ale procesului de inovare, management inovaţional, modele inter- active, învăţământ superior, modele de analiza strategică.