Педагогічні умови використання здобутків екологічного виховання останніх років ХХ сторіччя в сучасних умовах - Надія Кравець (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті проаналізовано здобутки педагогів з екологічного виховання 6-7 річних дітей в сучасних умовах останніх років XX сторіччя.