Особливості моральної регуляції стосунків між учасниками навчально-виховного процесу ДНЗ - А. В. Федорович (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Федорович А. В. Особливості моральної регуляції стосунків між учасниками навчально-виховного процесу ДНЗ. У статті розкрито роль етики у професійній діяльності дошкільного педагога; висвітлено основні моральні принципи педагогічної взаємодії (оптимізму, громадянськості, гуманізму, законності, справедливості, гендерної рівності, незалежності, взаємоповаги, довіри, доброзичливості, тактовності); підкреслено значення внутрішнього прийняття моральних вимог вихователем.