Ефективність сезонного застосування вітаміну D у дітей раннього віку з метою профілактики респіраторних інфекцій - T. K. Znamenskaya; O. O. Loshak; T. V. Kurilina; I. I. Novik (Bukovynian State Medical University, 2015)
У статті наведені результати досліджень, які відмічають ефективність застосування вітаміну D у дітей раннього віку для профілактики респіраторних інфекцій.