ТЕОРЕТИКО-НАУКОВІ АСПЕКТИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Tamara Marchii-Dmytrash (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті обґрунтовано теоретико-наукові аспекти професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови в початковій школі. Конкретизовано суперечностіусучасній вищій педагогічній професійній освіті. Проаналізовано особливостіпідготовки студентів другої половини ХХ століття. Висвітлено результати аналізу українських і зарубіжних дисертаційних праць. Окреслено актуальні проблеми підготовки вчителів іноземних мов початкової школи. Ключові слова: професійна підготовка, освіта, вчитель іноземної мови,початкова школа, молодші школярі.