КРИТЕРІЇ ТА ПОКАЗНИКИ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇКУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ТУРИЗМУ - Anastasiia Kazmerchuk (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті визначено критерії, показники та рівні сформованості професійної культури майбутніх менеджерів туризму за результатами констатувального етап уексперименту. Ключові слова: критерії професійної культури, рівні сформованості професійної культури.