ОРГАНІЗАЦІЯ КОРЕКЦІЙНОЇ РОБОТИ В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ З ДІТЬМИ ГРУПИ РИЗИКУ - Oleksandra Lysenko; Vitaliia Trynchii (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2018)
Статтю присвячено вивченню організації корекційної роботи, які надають в групах ризику з дітьми в ЗДО. Здійснено ґрунтовний аналіз мовленнєвого розвитку дітей 3 року життя та проаналізовано результати. Ключові слова: Концепція дошкільного виховання, мовна компетентність, корекція мовлення засобами усної народної творчості, моторне мовлення дітей, організація дітей з мовленнєвими порушеннями.