طراحی مدل پارادایمی دانشگاه باز: بر اساس پارادایم نوآوری باز - معصومه تجری; عادل زاهد بابلان; تقی اکبری; مهدی معینی کیا (Institute for Research and Planning in Higher Education, 2022)
هدف: هدف اصلی از اجرای این پژوهش طراحی مدل پارادایمی دانشگاه باز بر اساس پارادایم نوآوری باز است که به روش داده‌بنیاد انجام گرفته است. روش پژوهش: ابزار گردآوری اطلاعات، مصاحبه ساخت‌یافته و نیمه ساخت‌یافته بود که با 10 تن از متخصصان و پژوهشگران تخصصی در این حوزه، به روش نمونه‌گیری نظری تا مرحله اشباع نظری انجام گرفت. در این پژوهش طراحی مدل پارادایمی نوآوری باز دانشگاهی با استفاده از رویکرد نظریه داده‌بنیاد انجام گرفته است. بر اساس مصاحبه‌های صورت گرفته 446 نکته کلیدی، 130 کد باز،  19کد محوری، 6 کد گزینشی بر اساس متغیرهای رهیافت نظام‌مند استخراج شده است. یافته‌ها: بر اساس یافته‌های پژوهش، مقوله محوری یا پدیده مورد نظر «نوآوری باز دانشگاهی» است. شرایط علی، شرایط زمینه‌ای، عوامل مداخله‌گر، راهبردها و پیامدهای نوآوری باز دانشگاهی شناسایی و معرفی شده‌اند. نتیجه‌گیری: با توجه به یافته‌های پژوهش، مؤلفه‌های مربوط به شرایط علی، شرایط زمینه‌ای، عوامل مداخله‌گر، راهبردها و پیامدها به‌منظور استفاده دانشگاه‌ها در جهت حرکت به سمت نوآوری باز شناسایی و معرفی شده‌اند.