III Jornada del Treball de Recerca a l'Escola Pia Sarrià-Calassanç - Julià Hinojosa (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
Hem gosat compartir aquesta experiència en la que els alumnes de batxillerat assaborei-xen, de primera mà i de forma absolutament real, la vivència de participar en un congrés científic, ja que després de portar-la a terme per tercer curs consecutiu la valoració és molt positiva i engrescadora. Tant per part dels alumnes i les seves famílies com dels pro-fessors i la direcció de l'escola.