Itinerari geoambiental pel litoral de l'àrea metropolitana de Barcelona - Concepció Rodon Galceran (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
Itinerari dissenyat com a suggeriment de sortida i treball al litoral, una proposta oberta d'itinerari per una zona del litoral propera a l'àrea metropolitana. Permet seguir una via contínua utilitzant la línea de costa, integrant infraestructures viàries, passejos i camins ja existents.