Inspira 3 2015 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2015)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 3, 2015. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Sigbjørn Ebola respons: Åge Wiberg Bøyum og Anne Kristin Jensen Lyse Lene til minne Bokanmeldelse «Fra fjord til fjell» Fagkongress i Ålesund feiring av ALNSF 50 års-jubileum: Ellen Marie Lunde, redaksjonsmedlem Inspira Avitetskalender Den overvektige intensivpasienten: Viktoria Mari Markussen NSFLIS fagkongress i Drammen 23. - 25. September: Anne-Mette Nygaard og Gerd M. Bjørknes Årets intensivsykepleier: Britt Elin Fredriksen: Nominert av ansatte på Thoraxkirurgisk intensiv 1 og 2 på Rikshospitalet På tur med Hurtigruta til Ålesund for å delta på ALNSFs fagkongress: Arnhild Lindegaard og Trine Karlsen ALNSF - nytt NSFLIS - nytt