Підготовка майбутнього вчителя музики до інструментально-виконавської діяльності - Марина Ярова (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті окреслено теоретичні підходи до розгляду питання інструментально-виконавської підготовки та визначення ролі даного процесу в професійному розвитку майбутнього вчителя музики.