Recursos per treballar a l'aula la formulació i nomenclatura de química inorgànica - José Ángel Hernández Santadaríao (Universitat Autònoma de Barcelona, 2015)
L'article presenta diversos recursos i activitats elaborats per l'autor que permeten treballar la formulació i nomenclatura de química inorgànica a les classes de química d'educació secundària i de batxillerat, seguint les darreres recomanacions de la IUPAC de l'any 2005.