ЛІТЕРАТУРНЕ КРАЄЗНАВСТВО ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТ - Oleksandra Lysenko (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
ІПроаналізовано поняття  "краєзнавство", обґрунтовано важливість викладання спецкурсу "Літературне краєзнавство" для майбутніх спеціалістів з організації туристичної діяльності.Ключові слова: краєзнавство, літературне краєзнавство, туристичне краєзнавство.