Birden fazla sürnümererdiş varlığında multidisipliner tedavi yaklaşımı: bir olgu sunumu - Erçin Şeberol; Sıla Şahin; Ayçin Şahin; Nurhan Özalp; Hatice Gökalp (Ankara University, 2009)
Sürnumerer dişler odontogenezis sırasındameydana gelen bir gelişimsel rahatsızlıktır ve normal olarak ağızda bulunan dişlerin dışındakifazladan dişlerdir. Bu dişler genellikle maksiller