نقش مدیریت کوانتومی در ارتقای انطباق‌پذیری مسیر شغلی کارکنان - حمیدرضا میرصفیان (Sport Sciences Research Institute, 2018)
یکی از اهداف عالی سازمان‌ها برای دستیابی به بهره‌وری بیشتر سازمانی، برخورداری از منابع انسانی کارآمد و توانا است. هدف پژوهش حاضر، بررسی نقش مدیریت کوانتومی در ارتقای انطباق‌پذیری مسیر شغلی کارکنان هیئت‌های ورزشی استان اصفهانبود.روش پژوهش، توصیفی ازنوع همبستگی بود و همة کارکنان هیئت‌های ورزشی استان اصفهاندر سال 1395 (تعداد = 248) جامعة آماری این پژوهش را تشکیل دادند که ازمیان آن‌ها، 148 نفر از کارکنان به روش تصادفی طبقه‌ای به‌عنوان نمونة آماری این پژوهش انتخاب شدند. از پرسش‌نامةانطباق‌پذیری مسیر شغلی ساویکاس (2007)با روایی و پایایی به‌ترتیب 70/0 و 84/0 و پرسش‌نامة پژوهشگرساختة مدیریت کوانتومی با روایی و پایایی به‌ترتیب 71/0 و 84/0، به‌عنوان ابزار اندازه‌گیری در این پژوهش استفاده شد.نتایج پژوهش حاکی از وجود ارتباطی مثبت بین مؤلفه‌های مدیریت کوانتومی و مؤلفه‌های دغدغة‌ مسیر شغلی،کنترل و تصمیم‌گیری، کنجکاوی و اعتماد کارکنان هیئت‌های ورزشی استان اصفهان است(05/0 P ≤). همچنین، براساس تحلیل‌های رگرسیونی، مؤلفه‌های دیدن کوانتومی، تفکر کوانتومی، احساس کوانتومی، شناخت کوانتومی، عمل کوانتومی، وجود کوانتومی، و اعتماد کوانتومی، پیش‌بینی‌کنندة افزایش انطباق‌پذیری مسیر شغلی کارکنان آن هیئت‌هاهستند.براساس نتایج به‌دست‌آمده، پیاده‌سازی مفاهیم مدیریت کوانتومی در هیئت‌های ورزشیاستان اصفهان و استفادة مدیران از راهبردهای این روش نوین مدیریتی می‌تواند بهانطباق‌پذیری بیشتر مسیر شغلی کارکنان آن هیئت‌هامنجر شود.