Фізичний розвиток дітей молодшого шкільного віку - Христина Юдкіна (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено особливості фізичного розвитку дітей молодшого шкільного віку й порівняно результати дослідження першокласників міських і сільських шкіл.