Организация научно-исследовательской деятельности студентов в Германии - Татьяна Боровая (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Борова Т. А. Організація науково-дослідної діяльності студентів в Німеччині. У статті проаналізовано зарубіжний досвід організації науково-дослідної діяльності студентів вищий навчальних закладів. Запропоновано дослідницьким університетам розробити положення про присвоєння звання «студент-дослідник» та впроваджувати дослідницьке навчання.