Educació Intercultural i TIC: claus pedagògiques de la innovació i el canvi social en el segle XXI - Juan Leiva; Diana Priegue Caamaño (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2012)
Aquest article planteja la necessitat d'oferir claus pedagògics de la innovació i canvi social a les universitats i institucions de formació del segle XXI. Per tant, el que subratlla és la importància de promoure l'educació intercultural a través de les TIC (tecnologies de la informació i comunicació) com a element d'innovació i projecció positiva de la diversitat cultural. Cooperació en xarxa des d'una perspectiva intercultural i la promoció d'habilitats Interculturals són elements fonamentals per a transformar una societat formació escenaris en permanent canvi social.